CS Mioveni a debutat în genunchi în Liga I

Debut extrem de prost pentru CS Mioveni în Liga I şi situaţia din cadrul lotului devine una extrem de tensionată. Chiar dacă multă lume era conştientă de faptul că argeşenii vor întâlni un adversar foarte valoros (U Cluj trage anul acesta la titlu), nimeni nu se aştepta ca evoluţia galben-verzilor să fie atât de slabă. Antrenorul Ionuţ Popa a surprins pe toată lumea cu formula de start, titularizându-i pe Crăciun şi Neaga. Dacă primul a avut, cât de cât, o evoluţie normală, Rică a fost penibil, demonstrând tuturor că accidentarea de anul trecut a lăsat mari carenţe în pregătirea sa. Folosit mijlocaş dreapta, Neaga nu a putut face faţă atacurilor venite pe flancul său, deseori nemaiputând să „coboare” şi să sprijine faza defensivă. Cum nici în atac nu a contat, Rică a devenit astfel cel mai slab jucător care a evoluat vineri pe terenul din Mioveni.Şi, pentru ca situaţia aceasta să nu fie singulară, Ionuţ Popa şi-a adus din plin contribuţia la jocul modest prestat de elevii săi. Principalul de la Mioveni s-a încăpăţânat să-l ţină pe teren pe Săndulescu, cu toate că acesta a jucat foarte slab. Chiar şi în repriza secundă, atunci când oaspeţii conduceau, Popa nu a vrut să scoată un mijlocaş (în speţă Săndulescu), pentru a băga un atacant şi a avea astfel două vârfuri în faţă. În aceste condiţii, CS Mioveni s-a apropiat rar de poarta oaspeţilor, portarul Popa având perioade bune de „şomaj”. Şi, cum greşelile nu se iartă, clujenii au profitat din plin de „falimentul” cuplului Neaga-Popa, câştigînd destul de uşor o confruntare care, în alte condiţii, putea să se încheie foarte urât pentru ei. Rămân doar regretele că, la debut, galben-verzii au pierdut pe mâna lor, sau mai degrabă pe greşelile de construcţie a echipei, greşeli făcute de Ionuţ Popa.

Nicolescu a plecat la pauză

Sosit cu numai câteva minute înaintea începerii partidei, Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a luat loc în loja primarului de la Mioveni. Numai că, deranjat de evoluţia echipei locale şi mai ales nevăzând nicio şansă ca CS Mioveni să întoarcă rezultatul, Nicolescu s-a supărat şi a plecat de pe stadion la pauză, lăsându-l cu gura căscată chiar şi pe primarul Ion Georgescu.

Primarul a făcut criză de nervi

Chiar dacă anunţase că nu mai vrea să se implice sentimental la meciurile de fotbal, primarul din Mioveni nu s-a putut abţine. Emoţiile debutului şi mai ales jocul foarte slab prestat de galben-verzi l-au enervat la culme pe Ion Georgescu. Scos din minţi, edilul a fumat ţigară de la ţigară şi, la finalul jocului, cu greu s-a abţinut să facă un scandal monstru la vestiarul elevilor lui Ionuţ Popa.

Ionuţ Popa, contestat din prima etapă

Rezultatul final, dar mai ales prestaţia sub orice critică a galben-verzilor, a fost motivul pentru care publicul din Mioveni a devenit ostil, la finalul întâlnirii. Dacă, pe timpul jocului, antrenorul Ionuţ Popa nu a fost contestat decât rareori, la final, cei mai mulţi dintre suporteri l-au fluierat pe tehnician. Aceştia i-au reproşat, în primul rând, titularizarea lui Neaga, dar mai ales condiţia fizică modestă a întregului lot de la Mioveni. Introdus pe teren spre finalul partidei, brazilianul Ayza a fost printre cei mai buni jucători de la CS Mioveni. Acesta nu numai că a alergat cât toată echipa, dar a avut şi câteva acţiuni personale, care au creat panică în defensiva clujeană. Interesant este însă faptul că, pe timpul pregătirii intercompetiţionale, antrenorul Popa a vrut să renunţe la brazilian, spunând că este printre cei mai slabi atacanţi pe care îi are în lot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.