Cristina Diculescu a refăcut organizaţiile PDL de femei în peste 35 de localităţi

TENACITATE În doar patru luni de când se află în fruntea femeilor din PDL Argeş, Cristina Diculescu a reaprins dorinţa în rândul doamnelor care credeau că politica este un loc doar pentru bărbaţi. Odată cu alegerea Cristinei Diculescu în fruntea Organizaţiei de Femei a PDL Argeş s-au găsit destule voci, unele din afara partidului, dar şi din interiorul acestuia, care puneau pariu pe faptul că managerul de la „Vasicos” îşi va frânge gâtul în scurt timp, iar succesul obţinut ca om de afaceri nu va fi repetat şi în politică.

Puţini o vedeau pe Cristina Diculescu luând la pas uliţele pline de praf sau noroi din judeţ, pentru a-şi consolida organizaţia de femei şi că va rezista ore întregi prin Cămine Culturale sau sedii de partid fără aer condiţionat, pentru a supraveghea desfăşurarea alegerilor în fiecare comună din Argeş. Ei bine, au trecut aproape patru luni de când Cristina Diculescu se află în fruntea femeilor democrat-liberale şi, în acest scurt timp, în peste 35 de localităţi au fost organizate alegeri, urmând c,a până în luna septembrie, să fie refăcute şi consolidate toate organizaţiile de femei din judeţ.
În opinia şefei de la PDL, o organizaţie politică puternică presupune o structură bine pusă la punct, care să se caracterizeze prin consistenţă şi unitate.
În ceea ce priveşte calendarul alegerilor, săptămâna trecută, preşedinta Cristina Diculescu, împreună cu Ana Stan, preşedinta Comisiei de Etică şi Litigii din PDL, Simona Chiriţescu, secretar general al OF PDL, şi Dorina Stanciu, preşedinta Organizaţiei de Pensionari a PDL, au bifat pe lista localităţilor unde nu existau organizaţii de femei, încă 11 comune: Cetăţeni, Stoeneşti, Dâmbovicioara, Dragoslavele, Schitul Goleşti, Godeni, Mihăeşti, Poinerii de Muscel, Slobozia şi Negraşi. Cum ambiţia şi puterea de muncă sunt criteriile după care liderele din PDL îşi selectează membrii, săptămâna trecută, Antonela Enache, o doamnă extrem de ambiţioasă, proaspăt aleasă în fruntea Organizaţiei de Femei a PDL Cetăţeni, care şi-a exprimat intenţia de a candida la funcţia de primar în comuna respectivă, a şi primit girul conducerii judeţene a femeilor, iar Cristina Diculescu i-a promis tot sprijinul de care va avea nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.