Cel mai modern centru de afaceri din Piteşti, cel dezvoltat de familia magnatului de la Grupul Industrial Componente, Gheorghe Badea, va fi construit tot de o firmă argeşeană, Krantz Eurocenter, condusă de un alt important bussinesman local, Corin Boian. Centrul va fi ridicat în mare parte din fonduri europene ceea ce a implicat, potrivit regulilor UE, desemnarea constructorului prin licitaţie, valoarea totală a contractului licitat fiind de peste 55 de milioane de lei.

Contractul de finanţare europeană a fost semnat încă din 2011 şi are cea mai mare valoare totală din toate cele acceptate în Programul Operaţional Regional, pe domeniul de sprijinire a afacerilor: 78.6 milioane, din care 40.8 milioane nerambursabile.
Ansamblul, situat în capătul Căii Bucureşti, în plin centru al oraşului, va fi compus din trei imobile cu 3 niveluri de subsol, parter şi înălţimi între 1 şi 10 etaje şi va avea, potrivit declaraţiilor proprietarului, una dintre cele mai moderne arhitecturi din oraş.
Suprafaţa totală construită va fi de aproximativ  23. 000 de metri pătraţi, dintre care 9.000 de metri pătraţi de parcări subterane. Centrul va găzdui firme de servicii şi consultanţă, inclusiv birouri notariale sau de avocatură, dar şi spaţii expoziţionale şi de producţie.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI