ANUL ŞARPELUI Conform zodiacului chinezesc, am intrat, din februarie, în „Anul Şarpelui”, iar în acest an preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, va trebui să-şi facă dreptate singur. Pendiuc va intra deseori în conflict cu cei din jur, primarul din Băbana îşi va găsi fericirea, subprefectul Burnei va fi avansat, iar senatorul Iani Popa îşi va cumpăra mai multe haine. Tot mai popular în ultima vreme în întreaga lume, zodiacul chinezesc a început să prindă şi la români. Zodiacul chinezesc cuprinde tot 12 zodii ca şi cel european, dar, spre deosebire de acesta, fiecare zodie acoperă câte un an. Cele 12 zodii sunt denumite după animale (Şobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Şarpe, Cal, Capră, Maimuţă, Cocoş, Câine şi Porc) şi se rotesc la fiecare 12 ani. Potrivit zodiacului chinezesc, din 10 februarie 2013 omenirea a intrat în Anul Şarpelui, ce se va încheia tocmai pe 30 ianuarie 2014. Iată ce spun stelele că îi va aştepta în Anul Şarpelui pe unii dintre cei mai puternici oameni politici din Argeş.

Preşedintele CJ, Constantin Nicolescu, va trebui să îşi facă singur dreptate în acest an!

Constantin Nicolescu este născut pe 1 septembrie 1945, şi după zodiacul european, este Fecioară, iar după cel chinezesc – Cocoş. Conform zodiacului chinezesc, Anul Şarpelui va fi unul mulţumitor pentru Cocoşi, implicit şi pentru preşedintele CJ Argeş. Condiţiile fiind ceva mai stabile, Nicolescu va putea profita de ultimele realizări, dezvoltându-şi ideile şi desfăşurând activităţi mai satisfăcătoare, însă va trebui să-şi facă singur dreptate în acest an. Doar de el depinde reuşita! În profesie, va avea câteva oportunităţi şi şansa să preia noi responsabilităţi, mult mai provocatoare. Dacă vrea să prospere, nu este indicat să se subestimeze. Ca de obicei, se va implica într-o mulţime de activităţi, încercând să-i ajute şi să-i încurajeze pe ceilalţi. În general, Anul Şarpelui este foarte promiţător pentru Cocoş, care va fi avantajat de tendinţele pozitive. La serviciu, va progresa, pe plan personal – de asemenea, totul va merge bine, viaţa familială şi socială aducându-i numai bucurii şefului de la CJ.

Primarul din Piteşti va intra în conflict cu cei din jur

Născut pe 5 august 1954, primarul Piteştiului este Leu, după zodiacul european şi Cal – după cel chinezesc. Conform astrologilor chinezi, Anul Şarpelui le va întinde destule capcane celor din zodia Calului. Deşi, în unele perioade, Tudor Pendiuc o va duce bine, va avea de întâmpinat şi o serie de probleme, unele referitoare la relaţiile cu ceilalţi. Din naştere, cei din zodia Calului posedă un accentuat spirit de independenţă, sunt fermi şi decişi. Însă, dacă nu gestionează bine aceste calităţi, ele pot aduce probleme unui om cum este primarul. De aceea, Pendiuc ar trebui să se asigure că atitudinea nu îl va pune în conflict cu cei din jur. În plus, nu îi este permis să adopte o atitudine prea independentă, pentru că poate deveni vulnerabil în momentul în care intervine o schimbare. Indicat ar fi ca primarul din Piteşti să fie mereu atent la ce se întâmplă în jur şi să ţină cont de părerile colegilor. Din cauza problemelor presante cu care se va confrunta, Pendiuc ar putea avea tendinţa să fie, uneori, irascibil şi tensionat. În momentele mai stresante, ar trebui să fie atent să nu îşi verse nervii pe ceilalţi.  

Senatorul Iani Popa îşi va cumpăra mai multe haine

Preşedintele PNL Argeş, senatorul Iani Popa, este născut pe 4 septembrie 1967 şi, conform zodiacului chinezesc, este Capră. În 2013 perspectivele sunt minunate, însă senatorul Popa trebuie să se gândească bine la ce vrea să realizeze în următoarele 12 luni. Este indicat să se concentreze în special în direcţia pe care vrea să o urmeze în carieră, stabilindu-şi nişte ţeluri. Tot în acest an, lui Iani Popa i se va da şansa să se folosească mai eficient de experienţă şi aptitudini, iar poziţia pe care o ocupă îi dă posibilitatea să profite de toate oportunităţile care apar. Lunile prielnice carierei sunt martie, aprilie şi octombrie. Conform astrologilor chinezi, cei din zodia Caprei apreciază banii. De aceea, cu veniturile suplimentare vor cumpăra cadouri pentru apropiaţi şi îşi vor sărbătorile reuşite. Cel mai mare accent senatorul îl va pune însă pe înnoirea garderobei şi îşi va cumpăra multe accesorii.

Deputatul Simona Bucura-Oprescu îşi va consolida poziţia politică

Simona Bucura-Oprescu, deputat de Mioveni, este născută pe 4 aprilie 1980 şi, conform zodiacului chinezesc, este Maimuţă. Adaptabilă din fire, Simona Bucura va avea posibilitatea să se acomodeze mai repede decât alţii cu unele condiţii create de Şarpe. Va fi conştientă în permanenţă de direcţiile din care vor bate vânturile şi va reuşi deseori să iasă în avantaj. Conform astrologilor chinezi, Simona va fi capabilă să-şi consolideze poziţia politică, progresând continuu. Va trebui însă să fie la curent atât cu părerile colegilor, cât şi cu orice propuneri i se fac. De obicei, este maestră în acest sens şi capabilă să se readapteze uşor şi să profite de toate situaţiile. Cariera deputatei poate cunoaşte cele mai remarcabile evoluţii în lunile mai şi iunie şi în perioada septembrie-începutul lunii decembrie. Majoritatea Maimuţelor se vor bucura, la finalul acestui an, de o situaţie financiară considerabil mai bună decât cea pe care au avut-o la începutul lui 2013.

Preşedintele PDL Argeş, Mircea Andrei, o ia de la capăt

Născut pe 19 februarie 1964, preşedintele PDL Argeş este Dragon, după zodiacul chinezesc. Pentru fostul senator, anul acesta va fi plăcut, productiv şi deosebit de promiţător. În anul Şarpelui, Mircea Andrei va fi capabil să progreseze, iar ideile lui vor evolua într-o manieră foarte interesantă. În 2012 a trecut prin multe schimbări, de aceea primele luni din Anul Şarpelui vor fi folosite pentru a se familiariza cu noile sarcini şi pentru a construi baza de la care va demara evoluţia într-un nou început. Realizările de la începutul anului 2013 ar putea să-i impresioneze pe cei din preajmă şi este posibil să fie luat în seamă în perioada promovărilor. Deosebit de favorabile sunt pentru Mircea Andrei luna iulie şi perioada octombrie-decembrie. Atât viaţa personală, cât şi cea socială a Dragonului se anunţă a fi agreabile în Anul Şarpelui, 2013. Însă este posibil ca, uneori, Mircea Andrei să fie mult prea preocupat de problemele personale şi să nu reuşească să le acorde celorlalţi atenţia cuvenită, generând tensiuni. De aceea trebuie neapărat să fie conştient de acest pericol şi să evite excesiva preocupare pentru propriile probleme.

Liderul PC Argeş va beneficia de o creştere a veniturilor

Conform zodiacului chinezesc, liderul PC Argeş, Cornel Ion Lazăr (24 iunie 1961), este în zodia Bivolului, iar în acest an personalitatea sa este definită de plăcerea de a munci, dublată de un sentiment foarte strict al datoriei şi al disciplinei. În Anul Şarpelui, liderul PC are o mare doză de încăpăţânare, dar, dacă apelează la cinstea şi corectitudinea sa, poate fi uşor de convins. Este omul datoriei împlinite, iar când face o promisiune sau ia o decizie, o respectă, chiar dacă îi pare rău după aceea. Din punct de vedere financiar, Anul Şarpelui se anunţă unul prielnic pentru liderul PC, care va beneficia de o creştere a veniturilor. Anul Şarpelui 2013 va fi unul plăcut, deosebit de bogat în evenimente, cu precădere primăvara şi spre sfârşitul verii.

Subprefectul Burnei ar putea fi promovat

Actualul subprefect Ion Burnei (4 septembrie 1950) este un Tigru veritabil, conform zodiacului chinezesc. Chiar dacă viaţa nu va fi pe măsura aşteptărilor, în Anul Şarpelui Ion Burnei va face totuşi progrese semnificative şi va avea parte de momente de bucurie. Anul Şarpelui îi va da posibilitatea să facă paşi importanţi, strict necesari evoluţiei viitoare. La serviciu îşi va întări poziţia actuală, astfel că va fi bine plasat când se vor face promovări sau se va elibera vreun post. În ceea ce priveşte banii, Anul Şarpelui ar putea fi destul de periculos pentru subprefect, cu tot felul de capcane. Este un an care impune un management financiar prudent şi un control strict asupra pungii. Tigrul Burnei, spun chinezii, nu trebuie să-şi asume riscuri inutile, aruncându-se în afaceri riscante. În 2013, banii îi pot intra în buzunar şi ieşi de acolo cu aceeaşi viteză.

Primarul din Băbana îşi găseşte fericirea…

Bebe Ivan (27 iulie 1961) este Bivol, după zodiacul chinezesc, şi Anul Şarpelui va fi unul satisfăcător pentru el, încununat cu succese. Dacă în carieră i se iveşte vreo şansă de promovare, trebuie neapărat să profite de ea, deoarece reputaţia şi experienţa îl fac un candidat puternic, deseori imbatabil. Şi din punct de vedere financiar Anul Şarpelui se anunţă prielnic pentru Bebe Ivan: se va bucura de o creştere a veniturilor, astfel că, până la sfârşitul acestui an chinezesc, sunt şanse mari ca situaţia materială să fie mult mai bună. În viaţa socială, se poate aştepta la un an plăcut, deosebit de bogat în evenimente, iar capitolul dragoste este splendid aspectat, având şansa să cunoască şi să se ataşeze de cineva care îi va aduce multă fericire.

Primarului din Bradu i se oferă oportunităţi interesante

Cocoş în zodiacul chinezesc, Primarul din Bradu, Florin Frătică (16 decembrie 1969), va avea, conform datei sale de naştere, un an mulţumitor şi condiţii mai stabile pentru a profita de realizări. Conform astrologilor chinezi, Anul Şarpelui îi oferă primarului din Bradu numeroase oportunităţi interesante, însă depinde doar de el dacă profită de ele. Va avea şi şansa să preia noi responsabilităţi, mult mai provocatoare, dar trebuie să aibă grijă ca cei din jurul lui să-i înţeleagă intenţiile. Dacă vrea să prospere, nu este indicat să se subestimeze. Veniturile vor fi la fel ca anul trecut sau chiar vor spori. Viaţa personală va fi interesantă pentru edilul din Bradu: se va implica într-o mulţime de activităţi, va încerca să-i ajute şi să-i încurajeze pe cei din jur. În problemele complexe nu  trebuie să se descurce singur, ci trebuie să ştie că, uneori, ideile unui specialist îi pot fi de ajutor.

„Ducele” de Albota şi Georgescu de la Mioveni, norocoşi în carieră

Primarii din Albota şi Mioveni, „Ducele” şi Ion Georgescu, sunt, în zodicul asiatic, Bivoli. De aici şi multe previziuni asemănătoare pentru Anul Şarpelui. După un an al Dragonului din 2012, instabil pentru zodia lor, vine un An al Şarpelui satisfăcător şi cu multe succese. Unde vor candida, vor fi concurenţi puternici, imbatabili, iar propunerile lor vor fi bine primite! Anul Şarpelui 2013-2014 va fi favorabil primarii Georgescu şi Dumitru şi ei vor avea şansa de a beneficia de mai multe lovituri norocoase în plan profesional. La capitolul finanţe, cei doi primari se vor bucura de o creştere a veniturilor, dar, ar fi bine să fie economi, fiindcă fondurile bine păstrate în acest an se vor transforma, în anii următori, într-un capital de preţ. Din punct de vedere al vieţii sociale, în Anul Şarpelui, 2013, atât Ducelui cât şi lui Ion Georgescu li se aşterne în faţă un an bogat în evenimente, cu precădere în lunile martie şi august.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI