Emoţii, zâmbete şi bucurii pentru copiii din Bradu! Sâmbătă, 5 noiembrie, a avut loc cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Toamnei în comuna Bradu. Evenimentul a avut loc la Căminul Cultural din localitate, unde zeci de copii şi elevi din Bradu au evoluat pe scenă cu diverse momente artistice de muzică şi dans. Show-ul realizat de copii a fost unul pe cinste, fiind răsplătiţi cu aplauze de părinţii prezenţi, cadrele didactice, dar şi de candidaţii PMP Argeş la alegerile parlamentare. Cristian Diaconescu, Alina Frătică şi Cătălin Bulf, candidaţii PMP Argeş pentru Parlamentul României, au premiat copiii cu dulciuri. De asemenea, pentru a încuraja copiii pentru talentul lor, aflând că o parte din aceştia merg pe jos sau cu bicicleta la dansuri, Alina Frătică, locul II la Camera Deputaţilor din partea PMP Argeş, le-a oferit tuturor copiilor abonamente de transport pentru o perioadă de un an de zile. La sfârşitul spectacolului, copiii s-au aşezat la mese şi au servit mici şi suc.

Alina Frătică: „Copiii au venit într-un număr foarte mare la cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Toamnei din Bradu. Aceştia, pregătiţi de cadrele didactice din localitate au oferit un program artistic deosebit cu momente speciale de muzică şi dans. A fost un eveniment foarte reuşit, iar copiii au fost foarte bucuroşi. Sunt fericită că am fost alături de ei şi că am putut să le fac o mică bucurie în dulciuri”.

Cătălin Bulf: “Felicit atât copiii din Bradu pentru spectacolul frumos, cât şi profesorii şi organizatorii. Pentru mine este o bucurie că am reuşit să facem aceşti copii fericiţi prin darurile pe care le-am adus”.

Cristian Diaconescu: “Îi felicit pe organizatori pentru că este important ca dincolo de educaţie, de orele de şcoală, să existe şi o legătură emoţională, o legătură culturală. Copiii se simt extraordinar. Mă bucur că am putut să-i felicit”.

Comments

comments