Senatorul Constantin Tămagă este expert în agricultură, fiind, de profesie, inginer agronom. Este, de asemenea, un antreprenor important în acelaşi domeniu, tocmai de aceea candidatura sa pentru un nou mandat de senator pentru sudul judeţului Argeş este una cât se poate de potrivită. Candidatul USL pentru colegiul Costeşti -Topoloveni, Constantin Tămagă, consideră relansarea agriculturii argeşene ca fiind unul dintre domeniile prioritare pentru viitoarea guvernare, iar proiectele pe care le propune sau pe care îşi doreşte să le poată continua pornesc tocmai de la această necesitate economică.

Pentru că agricultura este sectorul care poate deveni motorul dezvoltării noastre economice în următorii ani, senatorul Constantin Tămagă promite să se implice, în următorul mandat, în relansarea zonei de sud a Argeşului. „Sudul Argeşului şi sudul țării în general vor fi considerate priorități în raport cu ceea ce înseamnă viață rurală şi cu aşteptările oamenilor din această zonă foarte numeroasă şi determinantă. Am încercat, încă din mandatul pe care îl finalizez acum, o schimbare de mentalitate în legătură cu situația din partea de sud a județului Argeş, mai ales în ceea ce priveşte infrastructura rutieră. Prin urmare, e normal să insist foarte mult pentru asfaltarea acestor drumuri, cum ar fi Mozăceni – Izvoru, Izvoru – Căldăraru, Căldăraru – Râca, Lunca Corbului – Pădureți – Costeşti, Rociu – Costeşti”, spune senatorul Constantin Tămagă.

Finalizarea sistemelor de alimentare cu apă şi a reţelelor de canalizare

Pe lângă infrastructura rutieră, mai sunt şi alte priorităţi care trebuie să le îmbunătățească viața oamenilor din Colegiul de Sud, una dintre acestea fiind cea legată de alimentarea cu apă. „Trebuie să finalizăm, cu sprijinul viitorului Guvern, alimentarea cu apă şi problema canalizării în sudul județului. E vorba de acest minim element de confort şi civilizație, pentru care eu şi echipa mea de parlamentari USL pentru zona de sud ne vom bate să devină realitate”, menţionează Constantin Tămagă.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI