Consilierul judeţean Cătălin Bulf va premia echipa FC Argeş 1953 pentru promovarea în Liga a III-a, iar din toamnă fotbaliştii vor juca în noul echipament donat de preşedintele PMP

Pe principiul că toată lumea se pricepe la politică şi fotbal, în timpul campaniei electorale toţi candidaţii la funcţia de primar al Piteştiului, dar toţi, aveau trecut în programul electoral “Reînvierea echipei FC Argeş”.

Chiar şi Pendiuc, cel în mâna căruia a stat soarta echipei FC Argeş vreme de 25 de ani, avea trecut în program “Reînvierea fotbalului argeşean”.

Dădea bine la alegători şi conta mai puţin că majoritatea candidaţilor nu ar fi nimerit niciodată tunelul dintre vestiar şi gazon.

Galacticii PMP Argeş: consilierii judeţeni Cătălin Bulf şi Eduard Dima şi consilierii locali Ilie Bărbulescu şi Mihai Alexandrescu

Obişnuiţi să confundăm profesionalismul cu descurcăreala electorală pe mulţi dintre candidaţi i-am crezut, pe alţii nu. Şi uite aşa timp de 30 de zile, atât cât a durat meciul în care politicienii au fost titulari, FC Argeş nu era doar salvată, ci ajunsă undeva prin Liga Campionilor.

Pe 5 iunie, Autoritatea Electorală Permanentă a fluierat finalul campaniei electorale, iar FC Argeş a fost “retrogradată” din nou de politicieni.

Nimeni nu a mai trecut pe la stadion, nimeni nu mai este interesat de “Reînvierea echipei FC Argeş”.
Peste 4 ani, la viitoarea campanie electorală. Că doar şi Campionatul European de fotbal se joacă o dată la 4 ani…

A existat însă şi o excepţie sau mai pe româneşte o abatere de la această regulă generală: echipa PMP Argeş, condusă de Cătălin Bulf. Şi ei au avut în programul electoral “Reînvierea echipei FC Argeş”, dar s-a dovedit că nu s-au folosit de acest lucru doar în timpul campaniei, ci liderii PMP Argeş chiar vor să ajute fotbalul argeşean.

Cătălin Bulf va premia echipa FC Argeş 1953 pentru promovarea în Liga a III-a, iar din toamnă fotbaliştii vor juca în noul echipament donat de preşedintele PMP Argeş.

Aşadar, reînvierea echipei FC Argeş se poate face doar cu oameni care-şi ţin promisiunile, dar cel mai important este să fie şi pricepuţi la fotbal. De ce am ţinut să subliniem cuvântul “pricepuţi”? Dintr-un motiv destul de simplu: doi dintre liderii PMP Argeş, Ilie Bărbulescu şi Cătălin Bulf, primul, consilier local, cel de-al doilea, consilier judeţean, au evoluat sub culorile alb violete. Bărbulescu a îmbrăcat tricoul de campion în 1979 cu FC Argeş şi a câştigat Liga Campionilor cu Steaua, iar Catalin Bulf a jucat pentru juniorii republicani ai FC Argeşului, sub bagheta lui Nea Lenci Ianovschi, fiind coleg de generație cu Ilie Bărbulescu.

Deci doi oameni care se pricep la ceea ce vorbesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here