Consilierii locali ALDE, în discuţii cu locuitorii cartierului Găvana

Campania ALDE “€Consilierul de pe strada ta”€ a continuat şi miercuri după amiază. După ce săptămâna trecută aceştia au fost în cartierul Craiovei, acum au avut întâlnire cu locuitorii din cartierul Găvana.

Deficiențe în privința siguranței și ordinii publice, reabilitarea locurilor de joacă, dar și accesul dificil pe unele străzi și lipsa locurilor de parcare au reprezentat principalele probleme evidențiate de cetățeni.

Toate solicitările au fost centralizate de Dan Olărescu, consilierul deputatului Andrei Gerea, consilierii locali ALDE Ionuț Zidaru și Daniel Florea, precum și vicepreședinții organizației municipale Aurelian Mondiru și Cătălin Gherzan. Pentru o parte din doleanțe se va încerca găsirea unor soluții prin cabinetul parlamentar al vicepreședintelui ALDE Andrei Gerea, în timp ce pentru o altă parte din solicitări consilierii locali vor căuta soluții în zona administrativă locală.

Cetățenii din zona Găvana II (Albina) au solicitat o mai multă implicare din partea poliției locale în cartier. Au mai cerut instalarea unor limitatoare de viteză, trecere de pietoni în zona locului de joacă (Str. Paltinului- Găvana II), toaletarea arborilor și amenajarea spațiilor verzi din zona locului de joacă. Oamenii au mai cerut și analizarea amenajării unor sensuri unice pe Str. Alunului și Str. Carpenului ( Bl. B25 A, Bl. E7) și amenajarea de parcări la Bl. E7, E8.

“€Cetățenii din zona Big au solicitat rezolvarea accesului în zonă pentru locatari (strada fiind foarte îngustă) intervenția poliției locale pentru siguranta cetățenilor și amplasarea unui semafor cu buton în zona Big. O problemă care se va acutiza într-o perioadă de timp scurtă este cea a locuitorilor de pe Aleea Seneslau. Oamenii acuză ridicarea unui gard împrejmuitor pe o proprietate privată care limitează lățimea străzii. Poate fi o problemă gravă pentru că sunt slabe șanse ca o mașină de pompieri să poată intra pe această alee dacă ar fi necesară o intervenție. Mai mult, în zonă va crește și mai mult numărul autoturismelor pentru că se construiește și un bloc de locuințe. Vom evalua situația și vom încerca să vedem ce soluții pot fi aplicate și în acest caz”  a precizat consilierul local Ionuț Zidaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here