Sprijin pentru copiii cu autism sau alte tulburări de dezvoltare. Răspândirea coronavirusului afectează și asociațiile din România care se ocupă cu consilierea copiilor ce au diferite probleme de dezvoltare. Este și cazul Asociației Prietenii Persoanelor cu Autism din Pitești, care de o săptămână a sistat activitatea. Însă, va continua să vină în sprijinul copiilor cu probleme.

Reprezentanții Asociației vor oferi, de pe 23 martie, consiliere psihologică specializată online. Concret, familiile din Argeș care au copii diagnosticați cu autism sau alte tulburări de dezvoltare pot accesa link-ul https://join.skype.com/invite/aqNhBoVSrlWx, iar un psiholog specializat în ABA le va răspunde la întrebări.

„Deoarece ne aflăm într-o situație critică, ne-am gândit să venim în sprijinul copiilor care au astfel de probleme, dar și familiilor acestora. Este important pentru ei să lucreze și să fie implicați în activități în funcție de nivelul de dezvoltare. Specialiștii din cadrul centrului nostru vă oferă sfaturi obiective pentru fiecare copil în funcție de nevoi”, declară Oana Stan, reprezentant al Asociației.

Specialiștii APPA au o experiență de peste 10 ani în domeniu.

Comments

comments