Urmare a remiterii către presă a unei informaţii, conform căreia PMP Argeş organizează o conferinţă de presă, joi, 01.10.a.c., în incinta unui bar, vă comunicăm următoarele:

1. Conferinţele de presă ale PMP Argeş se organizează vinerea, ora 12.00, la sediul PMP, din str. Sf. Vineri, în niciun caz prin baruri.

2. Conferinţele PMP sunt organizate de către preşedintele partidului, Cătălin Bulf, reprezentantul legal al acestuia în Argeş.

3. Persoanele care sunt menţionate în aşa-zisa comunicare către presă, nu mai sunt membri PMP, fiind excluşi din partid.

4. PMP Argeş are propriul departament de comunicare. Toate comunicatele filialei sunt transmise de acest departament de pe adresa oficială de mail a partidului.

Ca atare, PMP Argeş consideră nulă şi neavenită orice încercare de acest fel şi va acţiona legal împotriva iniţiatorilor. Le reamintim celor excluşi că nu au nicio calitate să vorbească sau să participe, în numele PMP, la activităţi oficiale, precum şi organizatorilor. În caz contrar, faptele lor fiind încriminate de Codul Penal.

Biroul de presă al PMP Argeş