Competiţia Maratonul Olteniei, devenită deja tradiţie, aduce şi în acest an surprize inedite pentru participanţi şi susţinătorii acestora

Start chronotrack!

Dupa ce iei startul din Parcul Zavoi, spre una din competitiile de MTB (27 august) sau alergare (28 august), performantele tale vor fi cronometrate prin cea mai moderna platforma folosita in competitiile sportive de acest gen –€ Chronotrack.

Aceasta ofera rezultate in timp real, poze de pe traseu incarcate pe loc in contul participantului si posibilitatea sustinatorilor sa urmareasca evolutia cursei in fiecare moment. Detalii pot fi regasite la https://www.chronotrack.com/
 
Pedalam, alergam si donam!

Pe langa valoarea taxelor de participare, concurentii care doresc sa sprijine intr-un mod semnificativ cauza sociala pot face si donatii suplimentare. Contravaloarea taxelor si cea a donatiilor va fi suplimentata de catre CEZ Romania. Toate fondurile colectate vor fi donate catre Sectia de Pediatrie a Spitalului de Urgenta Ramnicu Valcea. Pana la start va puteti inscrie si dona pe website-ul evenimentului: http://www.maratonulolteniei.ro/inscrie-te

Participam la eveniment, ne relaxam si ne distram!

Participantii si sustinatorii acestora vor regasi, anul acesta, in parcul Zavoi, zone tematice de relaxare si distractie! Populate cu hamace, o cabina foto cu surprize, un hotspot unde tehnologia se conecteaza cu sportul, iar sustinatorii se pot conecta la platforma Chronotrack pentru a ii urmari pe concurenti, un colt unde atat adultii, cat si copiii vor avea la dispozitie jocuri Wii, fotbal si Kinect, zonele tematice ofera tuturor participantilor la eveniment surprize si amintiri placute de la cea de-a IV-a editie a Maratonului Olteniei!

Anul acesta, recuperarea dupa efort a sportivilor va fi sustinuta si de asistenta unor fizioterapeuti care sa ii ajute sa isi revina cat mai repede pentru a se bucura in continuare de surprizele evenimentului.

La finalul primei zile de competitie, 27 august, imediat dupa premiere, toti participantii se vor putea bucura de un concert Suie Paparude, in Parcul Zavoi.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ Romania, organizat cu sprijinul Hyper Sport si Padina Fest, al Primariei Municipiului Ramnicu Valcea si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea.

Editia din acest an are alaturi parteneri pentru care sprijinirea unui eveniment sportiv si a unei cauze nobile a devenit deja traditie si care continua sa ne fie alaturi: Adrem Invest – partener principal, alaturi de Ciga Energy, Reinvest si firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii in calitate de parteneri Gold si Energobit, EY Romania, Fine Consulting in calitate de parteneri Silver.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, urmareste www.maratonulolteniei.ro.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing
CEZ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here