Lăsat de curând de către ANI fără postul de consilier local la Piteşti, după ce firma de mase plastice de la Smeura, condusă de mama sa, a făcut afaceri cu un serviciu din subordinea Consiliului local, prin oraş a început să circule zvonul că şi BMW România ar vrea să-i ridice licenţa de la Motor AG, showroom-ul prin care Adrian Prodănel vindea autoturisme marca BMW. Cum un punct de vedere din partea omului de afaceri putea să fie subiectiv, şi Prodănel să nu recunoască un eventual conflict cu cei de la BMW, le-am solicitat celor de la BMW Group România o poziţie oficială referitoare la relaţia cu partenerul lor de afaceri de la Piteşti.
Aşa cum spuneam încă din titlu, cei de la BMW merg în continuare pe mâna lui Adrian Prodănel şi nici vorbă de ridicare licenţei. Redăm în continuare punctul de vedere trimis pe adresa redacţiei noastre de către BMW Group România.

Buna ziua,
În general nu oferim detalii despre relaţia de afaceri dintre un partener de afaceri şi compania noastră către terţe persoane. De această dată, vă răspundem că informaţia cum că BMW Group România a retras maşinile din showroom-ul Motor AG este greşită. Vă stau cu plăcere la dispoziţie şi pentru alte informaţii legate de marca BMW. Sunt convins că şi domnul Prodănel este disponibil.

Vă mulţumesc, Alex Seremet
Corporate Communications Manager
BMW Group România
Băneasa Business and Technology Park
42-44 Bucharest-Ploiesti Str. Bucharest 1
New Mob: +4 0726 266 224
Phone: +4 021 304 1565
www.BMW.ro; www.presa.bmw.ro
www.MINI.ro; www.presa.mini.ro

 

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI