COD GALBEN de ploi torențiale și vijelii. Și Argeșul este vizat. Meteorologii au emis un cod galben de furtuni care vizează mare parte din zonele montane, dar și regiunile sud-vestice. Vor fi ploi torențiale, vijelii și se vor strânge cantități mari de apă.

De la ora 12.00, până la ora 23.00, va fi cod galben de furtuni în vestul şi sudul Transilvaniei, în sudul Banatului, în sud-vestul Moldovei și în jumătatea de nord a Olteniei şi a Munteniei.

Vor fi averse, fenomene electrice, vânt intens și grindină, iar izolat, cantitățile de apă vor trece de 50 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse şi în restul ţării.

Miercuri, atmosfera va fi instabilă în zonele montane unde vor fi averse, tunete, fulgere și vânt cu aspect de vijelie, iar fenomenele pot apărea și în centrul și sud-vestul țării.

Până la sfârșit de săptămână, vor fi ploi de vară doar la munte, iar vineri noaptea și în regiunile vestice și sud-vestice. Vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar vineri va fi caniculă în Câmpia Română.

În București, vremea va fi călduroasă după-amiaza atunci când maximele vor atinge 34 de grade Celsius, iar vântul va sufla slab și moderat.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI