Clinica LUY ESTHETIC ART. Terapia alopeciei cu Haircare. Clinica LUY ESTHETIC ART reuneşte sănătatea şi frumuseţea într-un spaţiu modern din Piteşti, cu accesibilitate din toate zonele oraşului.

În cadrul Clinicii LUY ESTHETIC ART, medici specialişti pot diagnostica şi trata afecţiunile care intră în sfera chirurgiei plastice şi medicinii dentare.

Printre procedurile pe care specialiştii clinicii le oferă numără şi tratamententul alopeciei cu PRP.

Există, în prezent, multiple variante de tratament pentru căderea părului (tratament alopecie) cu rezultate bune sau foarte bune. Tratamentul este unul complex care se adresează atât cauzei cât şi efectului acesteia (căderea părului). Căderea părului (având diferite cauze) este o afecţiune foarte supărătoare care interesează atât sexul masculin cât şi cel feminin.

În funcţie de extinderea alopeciei există alopecii localizate sau difuze. Alopeciile difuze pot apare ca urmare a unui şoc nervos sau stres (oboseală, avort, şoc psihic, intervenţie chirurgicală), pot fi secundare bolilor infecţioase, afecţiunilor endocrine (diabet, hipotiroidie, hipertiroidie), bolilor endocrine (anemie, carenţa de fier, cure de slăbire) sau diferitelor traume (mecanice, chimice) ale firului de păr. O cauză aparte o reprezintă alopecia seboreică a cărei singur tratament este implantul de păr.

Dr. Sidharth Gupta

Considerăm că una din cele mai bune metode de tratament pentru căderea părului (tratament alopecie) este tratamentul injectabil cu Haircare.

Ce este Haircare?

Haircare este un compus injectabil cu o formulă specifică ce acţionează asupra firului de păr şi scalpului producând hidratarea scalpului şi restructurare cu stimularea creşterii firelor de păr în zonele de alopecie.Totodată, protejează împotriva agenţilor oxidanţi şi asigură nutriţia dermului şi foliculului pilos.

Tratamentul constă în şase şedinte spatiate la intervale de 7-10 zile şi apoi câteva sedinţe de întreţinere, în funcţie de recomandările medicale şi severitatea alopeciei. Se poate asocia Haicare şi cu terapia PRP (terapia Vampir) care va stimula, de asemenea, creşterea părului. Terapia PRP este, de,asemenea, o variantă la tratamentul Haircare.

În vederea stabilirii indicaţiei de tratament pentru alopecie este necesar să vă programaţi la o consultaţie. În momentul consultaţiei se va face o evaluare şi se va stabili indicaţia de tratament.

PROGRAM
Chirurgie Plastică
L – V: 15:00 – 24:00
S: 09:00 – 14:00
D: Închis

LUY ESTHETIC ART
B-dul Republicii, bl. 2 IRTA, parter, Pitesti, Arges
Tel.: 0770 957 355
0348 405 224
E-mail: luyestheticart2017@gmail.com

Comments

comments