Circulația interzisă pe Transfăgărășan, pe timp de noapte. Ce au pățit mai mulți tineri care nu au respectat interdicția

766 views

Circulația interzisă pe Transfăgărășan, pe timp de noapte. Ce au pățit mai mulți tineri care nu au respectat interdicția. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov atrag atenția că pe timpul nopții, circulația este interzisă între Bâlea Cascada și Piscul Negru.

Din păcate, azi noapte, cinci tineri au fost răniți după ce s-au răsturnat cu mașina în prăpastie pe acest segment de drum. Este vorba despre trei băieți și cinci fete cu vârste între 18 – 20 de ani.

”Din păcate azi-noapte a avut loc un accident grav pe DN7C – Transfăgărășan în urma căruia patru tineri au fost răniți. Vă reamintim că în conformitate în Regulamentul de funcționare a DN7C – Transfăgărășan (AND 524/2015), articolul 4.1, circulația este interzisă pe timpul nopții între Bâlea Cascada (SB) și Piscul Negru (AG)”, transmit reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Comments

comments