Premierul desemnat a făcut anunţul azi-noapte la ora 1.30 pe pagina sa de Facebook.

 

“Pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel încrederea in ministrul Justitiei din Guvern, intr-un an foarte important pentru mentinerea credibilitatii activitatii Justitiei, am hotarât sa retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu. Dimineață voi inainta conducerii Parlamentului o nouă propunere, a postat premierul desemnat Dacian Cioloș, pe contul său de Facebook, în jurul orei 1.30.

Mihai Selegean va fi noua propunere a premierului Dacian Cioloș pentru postul de ministru al Justiției, după ce Dacian Cioloş a retras-o pe Cristina Guseth, în urma prestaţiei din Parlament. Selegean a mai fost propus ca ministru al Justiţiei în 2008.

Mihai Selegean s-a născut la 23 iulie 1975, în Timişoara. A terminat în 1997 Facultatea de Drept din Bucureşti, cu lucrarea de diplomă ‘Limitele exercitării dreptului de proprietate privată’. Şi-a luat masteratul cu lucrarea “Definirea pieţei relevante în dreptul concurenţei comerciale din perspectiva dreptului comunitar şi a dreptului intern român”.

Comments

comments