Ciocolaterie-cofetărie MAYORE by Iepuraşul, noua casă a dulciurilor “houte-couture” din Piteşti. Diversitate, rafinament, culoare, ingrediente premium 100% naturale – reţeta dulciurilor “haute-couture” ce pot fi găsite acum şi în Piteşti, la Ciocolateria-cofetărie MAYORE by Iepuraşul.

După 10 ani de existenţă a Ciocolateriei Iepuraşul, prin deschiderea locaţiei din Piteşti, pe strada Maior Şonţu, afacerea familiei Margalina, Ionuţ şi Mihaela Raluca, a trecut la un nou nivel: cel al ciocolateriei de lux. Cei ce îi vor trece pragul vor găsi aici nu doar o atmosferă specială, deosebită, care te îndeamnă la relaxare, ci şi produse de o calitate nemaintânlnită până acum pe piaţa locală.

După cum puteţi observa, nu este cofetăria clasică… Am vrut să fie ceva cald, primitor, care să te binedispună, să te îmbie să stai la o cafea cu prietenii, să mânânci o prăjitură din ingrediente de cea mai bună calitate, în fiecare zi. Prăjiturile pe care le găsiţi aici sunt “haute-coutur” cum le spunem noi… Folosim doar produse naturale 100%: lapte, ouă, unt adevărat, nu margarină… Glazura colorată nu este colorant, cum s-ar putea crede, ci piure de fruct! Punctul nostru forte este reprezentat însă de partea de ciocolată, de aceeea ne şi numim ciocolaterie: prăjiturile individuale cu glazură şi, evident, praline belgiene. Povestea noastră începe în 2009, când am început să facem candy bar-uri pentru evenimente, apoi am dezvoltat Ciocolateria by Iepuraşul. Noi suntem partea tânără a afacerii Iepuraşul, începută acum 20 de ani de părinţii mei cu binecunoscuta patiserie din Câmpulung. Suntem tot o afacere de familie, o continuare, dar cu accent pe partea modernă, la un alt nivel! Prin deschiderea acestei locaţii am încercat să umplem un vid pe acest segment de calitate şi să aducem ceva nou în Piteşti. Iar de aici vrem să construim brandul Ciocolaterie-cofetărie MAYORE by Iepuraşul” spune Mihaela Raluca Margalina, proprietara afacerii.

Comments

comments