Cinste lor! Pompierii argeșeni, acțiune de donare de sânge

0
46

Pentru a susține nevoia de sânge la nivel național, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, voluntari și militari au desfășurat, miercuri, 13 martie, o acțiune de donare de sânge, la Centrul de Transfuzii Județean.

În semn de solidaritate pentru semenii aflați în suferință, salvatorii ISU Argeș, în frunte cu primul adjunct, locotenent colonel Berevoescu Alin și șeful Centrului Operațional, maior Dincă Alin, au donat un strop de viață. Ei au înțeles că pot salva nu numai prin intervențiile la care sunt solicitați zi de zi, ci și printr-o simplă donare de sânge. De altfel, nu este prima inițiativă de acest gen a ISU Argeș.

Mai mult decât atât, acțiunea umanitară nu se încheie aici, deoarece voluntarii și-au manifestat dorința de a dona bonurile primite unor familii defavorizate.

”Suntem extrem de încântaţi să avem alături de noi voluntari dedicați, care au ales să participe, cu profesionalism, la toate activităţile pe care le desfăşurăm, de la intervenții, la acțiuni umanitare”, precizează reprezentanții ISU Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here