Cinci trofee și cartușe de vânătoare, confiscate de poliţişti de la doi bărbaţi suspectaţi de braconaj, în Argeș

În această dimineață, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R. au efectuat 3 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În data de 13 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza comunei Merișani la locuințele a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în cursul anului 2018 și începutul anului 2019 cei în cauză ar fi vânat ilegal animale pe raza comunei Merișani. În urma perchezițiilor, la locuințelor celor în cauză au fost identificate și ridicate în vederea continuări cercetărilor 19 cartușe de vânătoare, 5 trofee, precum și alte bunuri susceptibile a fi folosite la săvârșirea infracțiunii de braconaj.

Doi bărbați, de 29, respectiv 31 de ani au fost conduși la sediul IPJ Argeș pentru audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here