Bratu, 3 intelectuali în 1 singur: este cadru didactic la Universitatea din Piteşti, va ajunge, cu siguranţă, director la Centrul Cultural Mioveni şi după alegeri va intra şi în Consiliul Judeţean, pe locul lui Nicolae Georgescu, care candidează pentru PSD pe loc eligibil la Camera Deputaţilor.

Luni, 17 octombrie, de la ora 11.00, în sala de ședințe a Primăriei Mioveni, va avea loc interviul pentru susţinerea Proiectului de Management –  etapa a II-a pentru postul  de Manager al Centrului Cultural Mioveni.

Singurul candidat este Gabriel Bratu, fost consilier județean și fost inspector general școlar al județului Argeș. La concursul de proiect, el a obținut nota 8,03.

Persoanele care doresc să asiste la etapa interviului vor depune o solicitare în acest sens la Registratura Primăriei, către secretariatul comisiei de concurs, în care vor preciza datele personale de identificare, cu cel puțin 24 de ore înainte de desfășurarea acestuia, la adresa de e-mail primariamioveni_arges@yahoo.com, ori pe faxul instituției la nr. 0248/ 260.500.

Persoanele care asistă la etapa interviului nu au dreptul să intervină în cadrul discuțiilor sau să înregistreze pe orice suport fizic modul de derulare a interviului. Numărul de persoane care doresc să participe la interviu trebuie să se încadreze în numărul de locuri disponibile ale sălii în care are loc interviul.

Comments

comments