Firma privată RC-CF Trans Braşov, concesionara tronsonului de cale ferată Câmpulung – Ciumeşti, a renunţat de curând la contractul cu SNCFR, ruta respectivă intrând în proprietatea Regionalei CF Craiova.

Numai că, din cauza acestui transfer, începând de joi, 9 iulie, de la ora 15.00, sistemul de semnalizare la trecerea de nivel peste calea ferată a fost oprit în zona oraşului Mioveni (bulevardul “I.C Brătianu”) şi drumul spre DN 73 (către Câmpulung Muscel), fără a se face o informare oficială către administraţia locală şi către populaţie.

Reamintim că investiţia aparţine Consiliului Local Mioveni, iar sistemul a fost pus în funcţiune la data de 21 iunie 2014.

Pentru că oprirea sistemului de semnalizare al trecerii la nivel cu calea ferată pune în pericol viaţa şoferilor care trec prin zona respectivă, conducerea Primăriei a informat instituţiile abilitate să soluţioneze această problemă (Instituţia Prefectului şi C.J Argeş ), şi speră ca în regim de urgenţă circulaţia maşinilor, a pietonilor şi a trenurilor să ajungă să se facă în condiţii depline de siguranţă.

La acest moment, toţi cei care circulă în mod obişnuit în acel loc sunt tentaţi să considere că trecerea este liberă, nemaifiind avertizaţi vizual şi audio de trecerea trenurilor.

Comments

comments