Miercuri, 1 iunie 2016, în jurul orei 16:00, reţeaua electrică din zona judeţelor Argeş şi Vâlcea a fost parţial afectată ca urmare a unor deficienţe în funcţionarea liniilor de alimentare de înaltă tensiune din sistemul energetic naţional, deficienţe care s-au răsfrânt şi asupra reţelei de înaltă tensiune a CEZ Distribuţie.

Deficienţele au fost resimţite mai ales în judeţul Vâlcea.
   
Interventia echipelor operative si a dispeceratelor teritoriale ale sistemului national si cele de distributie ale CEZ Distributie a fost prompta, pentru a restabili alimentarea statiilor de transformare ale sistemului si ale CEZ Distributie, astfel incat sa fie realimentati toti consumatorii afectati.

Va asiguram ca se fac eforturi sustinute pentru reluarea alimentarii cu energie electrica la parametrii corespunzatori, in conditii de siguranta.

Este de precizat ca durata efectuarii lucrarilor pentru realimentarea locurilor de consum depinde mai ales de manevrele efectuate de operatorul de transport la nivel national in a caror autoritate se afla liniile de inalta tensiune din gestiunea CEZ Distributie.

Reamintim clientilor faptul ca pot transmite deranjamentul la Info Linia CEZ – 0251 929, program non-stop. Deranjamentul poate fi inregistrat si fara a se mai intra in contact cu un operator uman, clientii pot utiliza doar codul locului de consum si numarul de telefon, urmand pasii indicati de mesajele preinregistrate.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing
CEZ Romania

Comments

comments