cersetorAgenţii Poliţiei Locale Piteşti au dat joi o nouă raită printre cerşetorii care împânzesc oraşul. Bineînţeles, acţiunea nu a rămas fără urmări. Ba, chiar au reuşit să îl „vindece“ pe unul dintre ei, care stătea cu mâna întinsă şi încerca să impresioneze cu faptul că este paralizat. La vederea poliţiştilor, paralizatul s-a ridicat instantaneu din cărucior, ba chiar a luat-o la trap!
Nu e nici primul şi, foarte sigur, nici ultimul care foloseşte astfel de minciuni.
Nici măcar „sărăcia“ nu e adevărată, dat fiind că individul avea asupra lui sume consistente de bani, mai mari decât salariile pe o lună ale poliţiştilor nevoiţi să alerge după infractori ca el.
Pe numele lui de cetăţean Nicolae Blagu, de fel din Dâmboviţa, nu era la prim întâlnire cu poliţiştii locali. „Persoana a mai fost depistată de către agenţii noştri şi în alte dăţi, atunci persoana avea sume consistente, câteva sute de lei strânse din cerşit." spune Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti.

 

paralizat

„Paralizatul“ a fost amendat cu 100 de lei şi i s-a pus în vedere să iasă din peisajul piteştean. A fost de acord cu poliţiştii, dar le-a declarat că de meserie nu se lasă. Şi-a făcut deja calcule să îşi mute activitatea la Găeşti, mai aproape de casă, unde încă nu îl cunoaşte nici poliţia, nici lumea, şi mai poate păcăli câţiva trecători miloşi şi creduli!

Comments

comments

DISTRIBUIȚI