Centrul Cultural Mioveni: La mulți ani, China! La mulți ani, poporului chinez!

0
20

La mulți ani, China!
La mulți ani, poporului chinez!
Astăzi, urăm tuturor prietenilor și partenerilor noștri chinezi, cele mai sincere urări de fericire, progres, pace şi prosperitate cu prilejul sărbătorii Zilei Naţionale a Republicii Populare Chineze!
Chinezii din întreaga lume celebrează 72 de ani de la proclamarea Republicii Populare, la 1 Octombrie 1949, eveniment care, astăzi, găsește țara în plină relansare post epidemică internă, dar și în plin efort susținut de repoziționare globală.

Ca susținători ai relațiilor de prietenie între România şi Republica Populară Chineză, rolul nostru a fost acela de a dezvolta și promova acțiunile culturale, la nivelul ambelor state, Centrul Cultural Mioveni fiind prezent în numeroase ocazii la marile sărbători ale poporului chinez, fie că au fost organizate în cadrul Ambasadei Chinei la București, ori la Ambasada României din Beijing. Fie că am găzduit expoziții cu inedite colecții de fotografii care prezintă viața și natura din China, fie că am organizat lansări de carte dedicate Chinei, spectacole de muzică ori cursuri de limbă și cultură chineză, instituția noastră a fost și este un partener cultural de încredere.
La mulți ani China, la mulți ani poporului chinez!”, este mesajul transmis de conducerea Centrului Cultural Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here