INEDIT Pentru părinţii foarte ocupaţi, două doamne din Piteşti au creat „Ayan Kinderworld”, un centru unde îţi poţi lăsa copilul în siguranţă câteva ore, câteva zile sau chiar mai mult de o săptămână. Vrei să plecaţi singuri la cumpărături, la o petrecere sau în concediu şi nu aveţi nicio soluţie pentru cei mici pentru trei ore, trei zile sau trei săptămâni? Două doamne din Piteşti au avut ideea de a crea un loc unde puteţi să vă lăsaţi copiii în siguranţă cât timp aveţi nevoie pentru a vă rezolva problemele, indiferent dacă acest timp înseamnă ore sau zile. Locul respectiv se numeşte „Ayan Kinderworld” şi este deschis pe strada Zorilor din Piteşti.

Managerul, Roxana Andrieşi, ne-a explicat cum i-a venit această idee: „Din nevoia şi experienţa proprie, a mea şi a surorii mele! Când băieţelul meu avea doi ani, mereu ne confruntam cu această situaţie. Dacă voiam să plecăm la cumpărături sau la o petrecere, mereu se punea problema unde lăsăm copilul. În concediu, la fel! Dacă îl lăsam la bunici, telefoanele sunau în continuu: că nu vrea să mănânce, că nu vrea să doarmă, că plânge…Dacă îl lăsam la cunoştinţe sau prieteni, nu aveam garanţia că este bine îngrijit. Evident că nu făceam nimic şi nu ne tihnea nimic! Aşa ne-am decis să deschidem propriul nostru centru, unde să ne ajutăm şi pe noi, dar şi pe alţii să îşi rezolve astfel de probleme. Noutatea cu care noi venim este faptul că programul nostru este extrem de flexibil, după nevoile părinţilor. Unii copii vin pur şi simplu să se joace câteva ore, alţii au stat doar peste noapte, iar unii – şi 10 zile!
Am avut doi fraţi, unul de 8 luni, altul de 4 ani, de care ne-am ocupat 24 de ore din 24, cât părinţii lor au fost plecaţi în concediu în Italia. Acum avem în îngrijire copilul de 10 luni al unei prietene. Avem şi o grupă de grădiniţă, de 15 copii, iar dacă un părinte nu poate ajunge să îl ia la o anumită oră ca la o grădiniţă normală, micuţul poate rămâne la noi până când acesta vine sau chiar şi peste noapte. În ce priveşte personalul, acesta este unul special care iubeşte copiii şi face absolut orice pentru a le satisface toate nevoile şi dorinţele: fie că vor să mănânce ceva, fie că vor să se joace sau să facă tot felul de activităţi“.

Copiii pot fi supravegheaţi de părinţi de pe telefonul mobil

Deşi pare ciudat să îţi laşi copilul un timp mai îndelungat într-un loc străin, se pare că destulă lume este acum interesată şi, mai ales, nevoită să apeleze la o astfel de ofertă. Mai ales că, dotat fiind cu supraveghere video on-line, poţi vedea ce face copilul tău în orice moment, chiar şi de pe telefonul mobil!
Proprietarele centrului, mămici şi ele, ştiu bine cum gândeşte un părinte şi ce îşi doreşte pentru copil. Astfel, indiferent de timpul cât vreţi să vă lăsaţi copiii în grija lor, aceştia vor avea un program de masă aşa cum trebuie, mâncarea ce li se asigură este una cât se poate de proaspătă şi naturală, gătită în bucătăria proprie, chiar şi compoturile şi dulceţurile fiind făcute în casă, iar programul activităţilor este unul complex şi adaptat vârstei fiecăruia.
Deci, micuţii nu vor duce lipsă de nimic, nici măcar de părinţi! „Unii dintre copii care au stat la noi au plâns când au plecat!“, ne-a mai spus Roxana Andrieşi, managerul centrului. Cei interesaţi pot afla detalii mai multe de pe pagina de Facebook a Centrului „Ayan Kinderworld”.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI