Lereștiul, prin evenimentele organizate de Asociația Culturală Lerești-Muscel, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Lerești, a devenit, așa cum a declarat însuși președintele Consiliului Județean Argeș, dr. Dan Manu, CAPITALA CULTURALĂ A MUSCELULUI.

Unul dintre evenimentele de înaltă ținută organizate la Lerești este Festivalul de Film CineSat, ajuns la a III-a ediție. În perioada 14-19 august 2018, Lereștiul va găzdui cele mai mari nume ale cinematografiei românești, prezente la proiecțiile de filme și documentare, atât în sală, cât și în aer liber. Accesul publicului la întregul program al festivalului este gratuit, putându-se bucura, pe lângă vizionarea unor pelicule de marcă, de discuții cu realizatorii acestora.

„€De ce Lerești? Dumnezeu ne-a binecuvântat la bună vreme cu buni cârmuitori, oameni cu minte în suflet și simțiri în gânduri. Primarul Marian Toader, împreună cu întreaga echipă, încurajează cu sprijin și bun sfat toate acțiunile noastre, aducând pe lângă incontestabilele realizări administrativ-gospodărești o sclipitoare cunună de artă și frumos, desăvârșind ceea ce numim omul potrivit la locul potrivit.” declară președintele Asociației Culturale Lerești-Muscel și Directorul Festivalului, Alexandru Pahonțu.

Comments

comments