Piteşti Mall a găzduit în perioada 19-22 martie cea de-a IX-a ediţie a Salonului Auto, eveniment devenit deja o tradiție a centrului comercial piteştean, care aduce în fiecare primăvară în faţa clienţilor săi cele mai bune oferte de pe piaţa auto argeşeană. Adevărate bijuterii pe patru roţi, zecile de modele expuse la parterul centrului comercial timp de patru zile au atras numeroşi vizitatori, argeşenii descoperind la Salonul Auto Piteşti Mall automobile pentru toate gusturile şi, mai ales, pentru toate buzunarele.
Vizitatorii Piteşti Mall au putut admira maşinile la care visează, dealerii prezentându-şi cele mai noi oferte în materie de autoturisme: BRIT Motor AG a prezentat noul Land Rover Discovery Sport, cel mai versatil şi capabil SUV premium compact din lume. Maşina Anului 2015, noul Opel Corsa, a fost prezentă la Salonul Auto Piteşti Mall, alături de Opel Adam, deţinătorul titlului de “Best Cars 2015” , AutoPalermo a impresionat cu impunătorul Jeep Grand Cherokee, în timp ce Citroen DS5 a surprins şi atras privirile prin îmbinarea tehnologiei inovatoare cu performanţele rutiere. Honda s-a mândrit cu modelele CRV şi Civic Tourer, iar noua Skoda Fabia, lansată anul acesta în două versiuni, a atras vizitatorii în căutare de oferte bune, modelul fiind introdus şi în Programul Prima Maşină. Noul Nissan Qashqai adus la Piteşti Mall de SCO General a fost din nou purtătorul de imagine al celebrei mărci.
Ca de fiecare dată, oferta Piteşti Mall a cuprins şi muzică bună şi distracţie. Sâmbătă seara, frumoasa şi senzuala interpretă pop Otilia a fost aşteptată de sute de fani. Alături de trei dansatoare extrem de senzuale şi de energice, vedeta a susţinut un concert din care nu a lipsit cea mai cunoscută piesă a sa, “Bilionera”. După terminarea spectacolului, Otilia a rămas zeci de minute lângă scena din Piteşti Mall pentru a da autografe fanilor şi a se poza alături de ei.

Tom Tailor, în Piteşti Mall
Pitești Mall vine cu o veste bună pentru iubitorii de shopping și distracție. Tom Tailor, un renumit brand internațional de haine și accesorii completează, de săptămâna trecută, cu succes oferta de fashion și oferă clienților motive în plus pentru a se bucura de cumpărături în Pitești Mall. Brandul Tom Tailor s-a alăturat magazinelor din Pitești Mall cu o ofertă specială de deschidere a magazinului: 20% reducere la produsele din colecția de primăvară-vară și un tricou cadou pentru primii 100 de clienți.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI