Din ordinulul premierului Viorica Dăncilă, Bogdan Pandelică, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, a fost eliberat ieri din funcţie. Locul său a fost luat de un alt argeşean, tot pesedist, Marius Pârvu – fostul director al Administratţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea.

Spre seară, Pandelică a postat pe contul său de Facebook un fel de rezumat al zilei şi perioadei în care a fost la ANPC.

“Asta seara sunt intr-un moment special al carierei mele profesionale pentru ca începând din acest moment nu mai fac parte din echipa ANPC și din Guvernul României.
Au fost ani extraordinari cu o serie de provocări dar cu multe realizări.
Multumesc in primul rând consumatorului roman care sunt convins ca va deveni un consumator european cu drepturi ce vor fi respectate. Multumesc echipei de profesioniști de la ANPC (in ciuda salariilor mici, oameni realmente profesioniști cu multă dăruire fata de semeni). Multumesc asociaților de consumatori, operatorilor economici și asociaților patronale care au înțeles ca responsabilitatea socială este un element de construcție in viitorul unei relații profesionist-consumator, dar și tuturor persoanelor cu care am interacționat in evoluția mea profesională.
Multumesc profesioniștilor din presa care reprezintă astăzi cel mai important canal de comunicare cu consumatorii.
A fost un privilegiu sa lucrez alături de cei mai buni (colegi, șefi)
Cu mult respect,
Bogdan Pandelica” a scris acesta pe Facebook.

Comments

comments