Implicat în cel mai mare scandal al acestui început de an, cel legat de faptul că ar fi întreţinut o relaţie sexuală… virtuală, preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, s-a apărat astăzi, într-o conferinţă de presă, susţinând că totul este o înscenare politică. În ideea de a desluşi iţele acestui scandal am apelat la astre, pentru a vedea ce-i prevăd acestea, în acest an, şefului de la CJ.

Născut pe 23 noiembrie 1957, Florin Tecău este Săgetător. Iată ce le prevede astrologul Minerva, în 2015, nativilor acestei zodii.

Astrolog Minerva: „2015 va fi pentru Săgetători un an controversat. Poate debuta cu probleme care se acutizează pe la jumătatea anului, dar în cea de-a doua jumătate a anului totul se va schimba. Cei născuţi sub acest semn sunt foarte siguri pe sine şi iau decizii rapide. În acest an vor da dovadă că ştiu cum să se folosească de aceste calităţi, în comparaţie cu 2014 când n-au prea avut încredere în ei şi de aici dilemele cu care s-au confruntat.

Încă de la începutul anului vor fi dispute la locul de muncă. Lucrurile vor merge prost şi ar putea face ore suplimentare fără să fie plătiţi sau să lucreze pur şi simplu fără bani şi ar fi bine să nu renunţe, pentru că Jupiter, planeta lor guvernator este în retrograd, până în aprilie.

Este o perioadă în care cel mai bine se vor simţi în mijlocul familiei sau alături de prieteni care îi pot susţine moral.

Partenerilor de viaţă sau familiei nu le vor conveni veştile, situaţia se va tensiona şi vor ieşi la lumină şi alte supărări. Să încerce să rezolve lucrurile cu calm. Chiar dacă Săgetătorii sunt renumiţi pentru felul în care iau decizii, de această dată îi sfătuiesc să se gândească de două ori înainte de a face o prostie.

Când sunt într-un asemenea stres să evite să se implice şi în altele, acele probleme chiar nu sunt semnificative în acel moment. Abia odată cu venirea verii şi cu revenirea lui Jupiter în mers normal, lucrurile se vor mai linişti, iar cheful de viaţă le va reveni undeva pe la mijlocul lunii august.

Sosirea toamnei le este prielnică să se dedice educaţiei şi este bine să citească, să viziteze expoziţii de artă, să meargă la teatru sau la cinematograf pentru că sufletul lor are nevoie şi de o asemenea hrană, hrana estetică.

Sfârşitul de an va fi unul aproape magic, toate le merge din plin, iar cei care sunt singuri vor impresiona pe cineva. Nu vor fi atâtea scântei, ci doar o comunicare extraordinară”.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI