Ce arată sondajul prezentat de sociologul Marius Pieleanu în şedinţa PSD. PNL- locul I !

Ce arată sondajul prezentat de sociologul Marius Pieleanu în şedinţa PSD. PNL- locul I! Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, marți, în ședința CEx al PSD, date din sondajul de opinie comandat de partid pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidențiale. Nu s-au mai prezentat însă cifre pe candidații măsurați pentru prezidențiale, ci doar procentele intenției de vot pe partide.

Astfel, potrivit cifrelor prezentate în ședința CEX al PSD, pe primul loc s-ar afla PNL cu 31%, pe locul doi USR-PLUS cu 28% (USR – 25% și PLUS – 3%), și pe locul al treilea PSD cu 26%.

„€Am recuperat ceva din electoratul Pro România dar mai avem aproximativ 800 de mii de votanți PSD care nu au votat la europarlamentare și trebuie să îi recuperăm. În mod tradițional votează PSD, dar vin din alte zone ideologice. Avem siguranța ca doamna Dăncilă va fi în turul doi dacă fiecare va trage pentru candidatul PSD. Condiția e să obțină scorul pe care astazi sondajele îl dau pentru PSD – 26%” le-a explicat sociologul membrilor PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.