Cățeluși despărțiți de mamă și aruncați în stradă! Bărbat cercetat penal

Cățeluși despărțiți de mamă și aruncați în stradă! Un bărbat din Gorj este cercetat penal după ce a despărțit doi cățeluși de mama lor până la vârsta de minimum 8 săptămâni de viață și abandonarea unui animal a cărui existență depinde de îngrijirea omului. Micuții au fost găsiți de polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor și au fost duși la un adăpost de câini.

”- Mami, vreau un cățel! Ba nu, vreau doi!
În timp ce copilul dumneavoastră visează la un prieten adevărat, iar voi căutați un patruped inimos care să îl responsabilizeze și să îi umple timpul liber cu bucurie… alte persoane aruncă „visurile” în stradă.
Pe scurt, colegii noștri din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor din Gorj s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi despărțit de mamă doi pui de câine, în vârstă de aproximativ 6 săptămâni, abandonându-i în stradă.
Rapid, cele două suflete au fost ridicate de polițiști și plasate la un adăpost pentru câini.
După câteva zile, bărbatul a fost identificat.
Este cercetat penal pentru despărțirea puilor de mamă până la vârsta de minimum opt săptămâni de viață și abandonarea unui animal a cărui existență depinde de îngrijirea omului.
Da! Existența lor depinde de îngrijirea omului.
Doar să fie omul… OM!”, este mesajul transmis de Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here