Taximetria, cândva o meserie bună care aducea ceva venituri, a devenit astăzi mai mult o pierdere pentru cei care o practică. Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, consideră că această meserie trebuie să devină una individuală, de familie şi că ar trebui să fie eliminate firmele de taximetrie. ”Taximetria trebuie să devină o afacere pe persoană fizică. Să terminăm cu firmele de taximetrie și cu negoțul de licențe. Doar printr-o hotărâre de Consiliu Local, licențele se vor da numai la persoane fizice, iar un exemplu este orașul Constanța. Așa am termina cu afacerile cu licențe! Am auzit că o licență este pusă la dispoziție de firme pe o sumă de 20.000 de euro.

Le atrag atenția tuturor taximetriștilor din Pitești că acest proiect este pe lista de priorități a domnului Dănuț Dinu, candidat la Primăria Pitești din partea PMP și le transmit să voteze Dănuț Dinu pentru a-și lua licențe pe persoană fizică”, transmite președintele Cătălin Bulf.

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Mișcarea Populară – Filiala Argeș, CUI Mandatar Financiar: 21200020

Comments

comments