Asociaţia Sportivă “Petre Iliescu” din Câmpulung, a organizat Cupa Speranţelor „Cătălin Bulf”, la fotbal, ediţia I, turneu dedicat juniorilor pentru a-i îndemna şi totodată a-i susţine pe micii sportivi să practice sportul. Evenimentul s-a organizat pe stadionul municipal Câmpulung, iar sportivii au fost premiați de consilierul județean, Cătălin Bulf cel care candidează pentru Camera Deputaților din partea PMP. De-a lungul timpului, Cătălin Bulf s-a mai implicat în acțiuni sportive, recent donând indemnizația de la CJ, pe trei luni unui club de handbal din Pitești.
„Eu am fost sportiv, mi-a plăcut fotbalul şi am şi jucat. Am jucat când eram copil ca voi, la FC Argeş, la juniori, de aceea am luat această iniţiativă ca în fiecare an, toamna să avem o cupă la Câmpulung. Îi felicit pe profesori că reuşesc să aducă la sport atât de mulţi copii”, a precizat Cătălin Bulf.

Premierea a fost făcută de preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, alături de care au venit arbitra Cristina Dorcioman, antrenorii Alin Durdun, Petre Iliescu, Alexandru Hubert şi Constantin Staicu.
Prima echipă premiată a fost Viitorul Câmpulung, antrenată de Alin Durdun, AS Petre Iliescu, antrenată de Silviu Iliescu, CS Dinicu Golescu I şi CS Dinicu Golescu II. La competiţie au participat 70 de copii cu vârste cuprinse între 7 – 10 ani. Micuții au primit mingi de fotbal, diplome și cupe.
,,Este o organizare a președintelui PMP Argeș, Cătălin Bulf, dânsul a sponsorizat această competiție, noi am adus copiii, a ieșit un turneu reușit, păcat că vremea nu a ținut cu noi. Dinicu Golescu a participat cu două echipe”, a declarat antrenorul Siviu Iliescu.

Comments

comments