La prima conferinţă din această lună a PMP Argeş, preşedintele organizaţiei judeţene, Cătălin Bulf a punctat faptul că, preşedintele României, Klaus Iohannis, a ratat ocazia să arate că face parte din poporul român. Asta după ce, preşedintele ţării a fost de acord şi a semnat pentru confidenţialitatea contractelor de gaze. „Nu vom mai şti cu ce preţ vor cumpăra ţările gazele de pe piaţa rusească. Domnul preşedinte Klaus Iohannis a ratat ocazia să arate că face parte din poporul român. Popor înseamnă acei români care şi-au lăsat familiile şi au plecat de bunăvoie să îi caute pe supravieţuitorii accidentului aviatic de la Apuseni, nu ce face domnul preşedinte”, a precizat Cătălin Bulf.

De asemenea, preşedintele PMP Argeş a comentat şi declaraţia preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu în Parlament: „Vreau să fiu foarte clar, Parlamentul nu va primi indicaţii politice, cum să voteze, de la nicio altă instituţie… Fiecare parlamentar consideră, individual, cum trebuie să voteze şi nu ascultă ordine de la nimeni!”.

Preşedintele PMP Argeş a precizat că ceea ce spune Tăriceanu nu este corect, deoarece peste Parlament sunt legea şi poporul. „Ceea ce spune domnul Tăriceanu nu este corect. Peste Parlament sunt legea şi poporul. Ce vreau să mai adaug este faptul că, reprezentantul domnului Tăriceanu în Argeş este ministrul Gerea, omul care nu a gândit niciodată. Omul acesta este a doua oară ministru şi vreau să amintesc că în urmă cu ceva ani, în 2012, alături de domnul deputat Rădulescu, le promitea oamenilor că va salva Arpechim. Acum, că este ministru, declară că „dacă ai pierdut un tren, pierdut rămâne”. Vreau doar să mai adaug că nu îl duce mintea”・ a declarat preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI