Chiar în săptămâna în care s-au împlinit 10 ani de la moartea unuia dintre cei mai mari jucători pe care i-a avut vreodată România, Nicolae Dobrin, FC Argeş a remizat, 0-0, sâmbătă, la Piteşti, cu echipa sibiană AFC Hermannstadt.

În urma acestui rezultat, FC Argeş a ajuns la 19 puncte şi se menţine pe locul 9 al clasamentului, însă alb-violeţii sunt la doar 3 puncte de primul loc retrogradabil care este ocupat în acest moment de Olimpia Satu Mare.

La conferinţa de presă de după meciul cu Hermannstadt, Iordan Eftimie, antrenorul lui FC Argeş, a anunţat că ia în calcul plecarea de la echipă. Tehnicianul grupării din Trivale consideră că lotul trebuie întărit pentru ca FC Argeş să obţină rezultate mai bune: “Ne-am dorit să câştigăm, dar atât putem la momentul ăsta. Avem nevoie de mijlocaşi şi de atacanţi, pentru că nu reușim să înscriem. Noi am marcat 12 goluri, în afară de cele trei cu Luceafărul puse la masa verde. Am şi primit 10 goluri. Suferim de la mijlocul terenului în sus. Ajungem cu mingea până în faţa porţii şi toţi mă înjură pe mine că nu-i învăţ eu să centreze. Acolo nu mai depinde de mine. Problema e că nu putem să băgăm mingea în poartă. Am avut discuţii cu conducerea clubului, dar la momentul ăsta, nu ne permitem să aducem jucători pe bani…”.

Unii cu combinaţiile, alţii cu tradiţiile…

Din cauza rezultatelor slabe de la FC Argeş nu suferă doar antrenorul, ci şi iubitorii de fotbal din judeţ. Printre cei aflaţi în tribună la meciul cu echipa sibiană AFC Hermannstadt s-a numărat şi preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, fost jucător la juniorii lui FC Argeş, alături de nume mari, precum Telu Stancu, Speriatu, Ilie Bărbulescu sau Radu II.

Bulf crede că rezultatele slabe obţinute de FC Argeş se datorează, în mare măsură, nu jucătorilor, ci celor din Primăria Piteşti care conduc destinele echipei. “FC Argeş a ajuns să joace fotbal la fel cum joacă şi cei din PSD în politică, unde asistăm la “campionatul de bambilici politic”. Unii cu combinaţiile, alţii cu tradiţiile…, cam asta se întâmplă acum la FC Argeş. Din acest motiv aş dori să-l întreb pe domnul Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie, care au fost criteriile ce au stat la baza alegerii stafului de la FC Argeş? Dacă nu le expune el public, îl anunţ că îi fac eu publică fotografia motivului. Gentea să se ocupe cu particula lui Dumnezeu, la Mioveni, la reactor, și să lase fotbalul pe seama cunoscătorilor, ca: Mihai Zamfir, Telu Stancu, Radu II sau Andrei Speriatu, pentru că el nu ştie nici pe unde sunt uşile de la FRF”, declară Cătălin Bulf.

Comments

comments