Cătălin Bulf, candidatul PMP Argeș pentru Camera Deputaților, susține introducerea digitalizării în cât mai multe domenii

0
100

”Suntem conștienți că deși e posibil să traversăm un al 4-lea val al revoluției industriale, acesta nu ar fi posibil fără o revoluție de cel puțin proporții similare în domeniul tehnologiei. Pentru a ține pasul cu creșterea populației și a nevoilor acestora, dezvoltarea tehnologiei s-a făcut într-un ritm accelerat în ultimii ani.

Eu mă angajez în primul rând să schimb mentalități, să aduc informația mai aproape de oamenii obișnuiți, să contribui la comunicarea coerentă a necesității introducerii digitalizării în cât mai multe domenii.

Avantajele sunt evidente, iar prin încrederea pe care comunitatea județului Argeș mi-o oferă, vom păși împreună într-o lume modernă, adaptați și puternici:
– Pentru cetățeni, digitalizarea promite o îmbunătățire necesară atât în furnizarea de servicii publice, cum ar fi certificatele emise de instituții publice, cât și servicii financiare sau alte servicii de consultanță;
– Soluțiile și serviciile digitale pot facilita desfășurarea diverselor tranzacții;
– Platformele digitale conectează oameni și sunt la îndemâna tinerilor noștri, ne oferă posibilitatea să învățăm împreună”, declară Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș și candidat pentru Camera Deputaților.

Material realizat de Editura Realitatea Argeșeană la comanda PMP – Organizatia Județeană Argeș, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here