Cătălin Bulf a fost ales vicepreşedinte al PMP. Băsescu a primit titlul de preşedinte de onoare

16 iunie 2018! Ziua în care Traian Băsescu a plecat de la conducerea Partidului Mișcarea Populară.

„Parcă am un sentiment de eliberare, am atâtea de spus acestei ţări şi nu întotdeauna poţi să le spui din funcţia de preşedinte al unui partid. Toată experienţa asta acumulată, toate adevărurile la care am ajuns, nu pot fi spuse din funcţia de preşedinte al unui partid, ci numai din postura de om care are o mare libertate. Iar eu, de astăzi, am în primul rând libertatea de a rămâne un susţinător al PMP, dar şi libertatea de fost preşedinte al României”, a spus Traian Băsescu, care a primit titlul de preşedinte de onoare al partidului.

„Vreau să ne înţelegem foarte bine. Nu este o funcţie, este un titlu. În cariera mea de preşedinte am primit vreo 5 titluri de doctor honoris, îl pun şi pe acesta în aceeaşi linie. Trebuie să vă spun că de la Universităţi prestigioase (…), dar este un titlu prestigios, nu o funcţie executivă. Voi onora acest titlu pe care mi l-aţi acordat, rămânând mereu aproape de PMP şi de obiective”, a declarat Traian Băsescu la primirea titulaturii.

La Congresul Extraordinar al PMP de sâmbătă, Eugen Tomac a fost ales preşedinte al partidului, iar liderul formaţiunii de la Argeş, Cătălin Bulf, a obţinut funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here