Casa Judeţeană de Pensii Argeş repartizează 379 de bilete de tratament pentru seria 18 din acest an

Casa Judeteana de Pensii Arges anunta că pentru seria 18 din acest an, cu date de plecare in perioada 14 – 17 noiembrie 2018 i-au fost repartizate un numar de 379 de bilete de tratament balnear in statiunile Amara, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Olanesti, Pucioasa, Slanic Prahova, Techirghiol, Vatra Dornei, Buzias.

Eliberarea biletelor se va face pana in data de 8 noiembrie 2018. Persoanele carora li s-a alocat bilet de tratament vor fi anuntate prin mesaj scris la numarul de telefon mobil indicat in cerere, iar in cazul persoanelor care au telefon fix, acestea vor fi anuntate telefonic.

Au ramas 196 de bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitari, in statiunile: Sinaia, Herculane, Amara, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Lacu Sarat, 1 Mai, Olanesti, Slanic Prahova, Vatra Dornei si Buzias.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii octombrie 2018 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here