Casa Judeţeană de Pensii Argeş a anunţat repartiţia biletelor de tratament pentru luna iunie. Mai sunt încă bilete disponibile

La sediul Casei Judeţeane de Pensii Argeş s-a afisat repartitia biletelor de tratament balnear  pentru seria 7, datele de prezentare in statiune fiind in perioada 8 –・12 iunie 2017. Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro.

Au fost alocate automat 280 de bilete de tratament balnear pe baza cererilor inregistrate bilete de tratament in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Covasna, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Sinaia, Slanic Prahova, Sovata si Targu Ocna.

Eliberarea biletelor se va face in perioada  26 mai –€ 6 iunie 2017, conform planificarii care va fi anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Au ramas bilete nealocate, in statiunile Baltatesti, Lacu Sarat, Moneasa, Ocna Sugatag, Sangeorz, Slanic Prahova si Targu Ocna.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia. Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai2017 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here