Casa Judeţeană de Pensii Argeş a afişat repartiţia biletelor de tratament pentru luna aprilie

Casa Judeţeană de Pensii Argeş a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 3, datele de plecare fiind în perioada 8 – 11 aprilie 2017. Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro.

Au fost alocate automat 51 de bilete de tratament balnear pe baza cererilor inregistrate bilete de tratament in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Olanesti si Moneasa.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 27.03.2017 –€ 03.04.2017, conform planificarii care va fi anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Au ramas 7 bilete de tratament balnear nealocate  in urmatoarele statiuni:  Bala –€ 3 bilete, Geoagiu –€ 1 bilet si  1 Mai – 3 bilete.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2017 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here