Casa de Pensii Argeş eliberează biletele de tratament pentru seria 15 în perioada 14 – 21 septembrie

La sediul Casei de Pensii Argeş s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 15, datele de plecare fiind 28, 29, 30 septembrie şi 1 octombrie.

Au fost alocate bilete de tratament în următoarele staţiuni: Amara, Buzias, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Neptun, Olăneşti, Pucioasa, Sangeorz, Sinaia, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Vatra Dornei.

Au rămas bilete nealocate în următoarele staţiuni: Amara, Buzias,1 Mai, Pucioasa, Târgu Ocna.

Eliberarea biletelor se va face în perioada 14 septembrie – 21 septembrie conform planificării care va fi anunţată telefonic fiecărui beneficiar.

În zilele de 22, 23, 24 şi 25 septembrie se vor elibera biletele nevalorificate, în raport de punctajul obţinut de fiecare solicitant care a formulat cerere şi a optat pentru seria nr. 15 – 28 septembrie. Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei. În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarialaă care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiţia. Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii august  2015 original sau copie şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here