Casa de Pensii Argeș anunță că au fost repartizate biletele de tratament balnear din seria 10. Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că la sediul instituției s-a afișat repartiția biletelor de tratament balnear pentru seria 10, cu date de plecare în perioada 12 – 15 august 2021. Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro

Pentru această serie i-au fost repartizate 175 bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Buziaș, Căciulata, Călimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Neptun, Olănesti, Pucioasa, Saturn, Slănic Prahova.

Eliberarea biletelor se face în perioada 27 iulie – 4 august 2021, conform planificării care este anuntață telefonic  fiecărui beneficiar.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iunie/iulie 2021 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI