Casa de Pensii Argeş a anunţat repartiţi biletelor de tratament pentru luna octombrie. Mai sunt disponibile 70 de locuri

0
783

Casa de Pensii Argeş anunţă că la sediul instituţiei s-a afişat reparţitia biletelor de tratament balnear  pentru seria 16, datele de plecare fiind în perioada 12 – 16 octombrie 2016. Aceasta poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro.

Au fost alocate automat 339 bilete de tratament pe baza cererilor inregistrate, in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Olanesti, Pucioasa, Saturn, Sinaia, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Techirghiol si Vatra Dornei.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 28 septembrie –€・5 octombrie 2016, conform planificarii care va fi anuntata telefonic  fiecarui beneficiar. 

Au ramas 70 de bilete nealocate, nefiind solicitari din partea pensionarilor  in statiunile: Baltatesti, Buzias, Felix, Lacu Sarat, 1 Mai, Moneasa, Targu Ocna, Slanic Prahova si Neptun.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii septembrie 2016 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here