Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă  că, la sediul instituţiei, s-a afisat  repartitia biletelor de tratament balnear pentru seria 15. Datele de plecare sunt 26, 27, 28, 29 si 30 septembrie 2016.

Aceasta poate fi consultata si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro.

Au fost alocate automat 361 bilete de tratament pe baza cererilor inregistrate, in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Saturn, Sinaia, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata, Techirghiol si Vatra Dornei.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 13 – 20 septembrie 2016, conform planificarii care va fi anuntata telefonic  fiecarui beneficiar. 

Au ramas 57 de bilete nealocate, nefiind solicitari din partea pensionarilor  in statiunile: Slanic Moldova, Amara, Baltatesti, Felix, Lacu Sarat, 1 Mai, Ocna Sugatag, Pucioasa, Slanic Prahova, Targu Ocna.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii august 2016 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments