Cărţi cu suflet, obiecte religioase şi produse naturale de la Mânăstirea Nera la Librăria Sophia din Piteşti

0
1777

Cătălin şi Elena Tafarangă sunt doi tineri din Piteşti care au deschis în urmă cu două luni o librărie religioasă, cea mai mare din Piteşti, sub brandul Librăria Sophia.

Cei doi vindeau de mai mulţi ani cărţi de suflet, aşa cum ei le numesc, dar şi obiecte religioase la standul din faţa Catedralei Sfântul Gheorghe din Piteşti.
 

Librăria Sophia din Piteşti este aprovizionată cu cărţi de la toate editurile din ţară, şi nu doar volume religioase, ci şi cărţi filozofice, psihologice sau istorice. Librăria adăposteşte peste 1.000 de volume de carte, dar şi obiecte religioase folosite atât pentru uzul preoţilor, cât şi pentru uzul credincioşilor.

Tot în cadrul Librăriei Sophia din Piteşti se află şi un stand cu produse 100% naturale de la Mânăstirea Nera, mânăstire fondată de prof. univ. doctor Pavel Chirilă. Produsele sunt făcute din fructe şi florile sunt culese chiar de măicuţe, iar de prepararea lor tot ele se ocupă sub permanenta supraveghere a prof. univ. doctor Pavel Chirilă. Siropuri, tincturi, oţeturi, unguente şi săpunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontană şi din cultura proprie, de pe terenurile curate si nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adaugă miere, ceară, ulei presat la rece, fructe de pădure. 

Deşi, din păcate tinerii de azi chiar nu citesc mai nimic, se pare că printre clienţii librăriei se numără şi mulţi adolescenţi care cumpără cărţi psihologice, cu sfaturi, care să îi ajute în viaţă.

Preţurile sunt foarte accesibile, pentru toate buzunarele, pornind de la 1,2 lei – acatistele, 16 lei – cărţile filozofice până la 110 de lei, cea mai scumpă carte „Cărarea Împărăţiei”, scrisă de părintele Arsenie Boca. O Bilbie costă 76 lei, iar o Biblie cu scris mare – 125 lei.

Librăria Sophia se află în Piteşti, pe Bulevardul I. C. Brătianu, bloc B5, lângă magazinul Sportul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here