„Campionii sudului”, faţă în faţă cu conducerea PSD Argeş

Una dintre cele mai performante organizaţii locale ale PSD Argeş este cea din comuna Ungheni, condusă de primarul Iulian Miu. Și asta dacă ne raportăm doar la ultimele alegeri, unde social democraţii au obţinut scoruri record: aproape 80% din voturi, fie că vorbim de alegerile locale sau parlamentare.

Joi, 24 noiembrie, „Campionii sudului” au stat faţă în faţă cu conducerea social democraţilor din Argeş, condusă de preşedintele Ion Mînzînă, cel care a prezidat alegerile interne din PSD Ungheni.

Cunoscut ca un tip destul de dur, nu doar cu adversarii politici, ci şi cu colegii săi de partid, Ion Mînzînă a lăsat garda jos în faţa „galacticilor” din Ungheni şi, fără să le dea sfaturi sau să îi certe, i-a felicitat în cel mai frumos mod.

Ba, mai mult, liderul PSD Argeş nu a venit nici cu mâna goală, ci cu două promisiuni certe: refacerea şi asfaltarea unui drum în lungime de 7 kilometri – dintre satele Colţu şi Satu Nou, dar şi construcţia unui pod nou pe acelaşi traseu.

Atmosfera a fost una de gală, mai ales că alături de Ion Mînzînă a fost prezentă şi senatoarea Cristina Stocheci, cel mai iubit şi apreciat parlamentar de cei din zona de sud a judeţului. Şi cum echipa câştigătoare nu se schimbă, cei care au umplut până la refuz sala Căminului Cultural din Ungheni au votat în unanimitate un nou mandat pentru primarul Miu şi performanta sa echipă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here