Campanie de susținere și promovare a producătorilor locali derulată de AOA Argeş

Producția reprezintă motorul oricărei economii sănătoase, ea are aportul cel mai însemnat la dezvoltarea și bunăstarea unei regiuni și implicit a întregii națiuni.

 

Astfel, convinși fiind că producția înseamnă atragere de capital, investiții, locuri de muncă și accesul la produse de calitate, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș va demara o campanie de susținere activă și promovare a producătorilor locali. Un prim pas în această campanie îl va constitui susținerea producătorului local Lactate Brădet. Această firmă reprezintă un exemplu de dedicare, muncă susținută și investiții.

Lactate Brădet este o companie prezentă pe piață încă din anul 2001, iar investițiile de care a beneficiat prin accesare de proiecte cu finanțare europeana i-au permis sa își extindă gama de produse și pătrundă pe noi piețe la nivel național, cât și in afara țării (ex: Italia, Anglia, Spania,Germania, Cipru, Belgia).

În prezent firma are aprobat un proiect cu finanțare europeană pentru investiții în valoare de 800 000 de euro. Totodată, foarte important de menționat este și faptul că Lactate Brădet se constituie și în unul din principalii angajatori din zona în care activează, oferind în prezent peste 60 de locuri de muncă.

Cele menționate mai sus fac dovada că această firmă este rezultatul unui efort susținut pas cu pas în scopul unei dezvoltări durabile, de aceea ne exprimăm solidaritatea și suportul față de reprezentanții ei și invităm întreaga opinie publică argeșeană să facă acest lucru. Un pas următor în susținerea producătorilor locali îl va reprezenta reluarea organizării târgului Fabricat în Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here