AOA a organizat evenimentul – Business la feminin

În data de 3 martie, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș, în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin Filiala Argeș și Uniunea Generală a Industriașilor din România Filiala Județeană Argeș, a organizat o nouă ediție a evenimentului Business la feminin.

 

Gazda evenimentului a fost hotelul Ramada Pitești. Prin intermediul evenimentului am serbat reprezentantele sexului frumos, cele care ne fac viața mai frumoasă. Această ediție a fost cea mai amplă de până acum, bucurându-se de prezența a peste 150 de persoane, reprezentante ale mediului de afaceri, instituții descentralizate, presă, precum și parteneri din țară.

Fiecare invitată a primit câte o floare, un mărțișor simbolic și un voucher de reducere la un salon de cosmetică. Programul oferit invitaților a fost și el unul deosebit și a cuprins cântece de interpretate de copii talentați, o prezentare de modă, o tombolă cu premii și muzică de petrecere.

Premiile oferite la tombolă au fost următoarele: tratamente cosmetice și ședințe de relaxare, un aranjament floral, o geantă elegantă, cărți și un stilou unicat personalizat cu numele evenimentului și realizat din lemn de măslin de la Bethleem și elemente metalice placate cu aur.

Pe aceasta cale dorim să mulțumim partenerilor, colaboratorilor noștri și participanților care au răspuns invitației noastre și au contribuit la succesul acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here