poza-profilDe 1 Decembrie sărbătorim cu toţii Ziua Naţională a României. Suntem mândri că suntem români, că România e ţara în care ne-am născut şi trăim! Sărbătorim româneşte şi suntem pătrunşi de spiritul naţional şi patriotism. Însă, este cazul să demonstrăm şi cu fapte, nu doar cu vorbe, că suntem români adevăraţi. Aşa cum nemţii nu concep să cumpere alte produse decât cele nemţeşti, cum polonezii nu cumpără decât produse fabricate în Polonia, haideţi să cumpărăm, şi noi, produse româneşti. Fie că e vorba de alimente, haine sau mobilă. Doar aşa vom contribui cu adevărat la dezvoltarea şi progresul României! Nimeni din lume nu ştie să transforme lemnul pădurii în mobilă pentru o viaţă mai bine decât o fac românii!

AURELIA PÎNZARI, manager Complex SLAVA

Vă prezentăm azi gama de mobilier MOBEX, firmă 100% românească!

Eleganţă prin simplitate şi cromatică sunt notele definitorii ale gamei de mobilier creată de firma românească MOBEX, o colecţie ce poate da viaţă oricărei încăperi. MOBEX înseamnă mobilier realizat la comandă, deci nu există practic limite în alegerea unui stil.

De la camere de tineret, până la sufragerii foarte elegante, cu un stil suplu şi primitor ce dau un suflu personal şi firesc oricărui spaţiu, toate pot fi regasite atât pe site cât şi în showroom-ul nostru din Piteşti, Calea Câmpulung, numărul 1D.

slava-paris

MOBEX  înseamnă aspect elegant, lucrătură impecabilă, materiale de calitate superioară, un rezultat al îmbinării creative a luxului cu bunul gust şi echilibrul. Această linie de produse se încadrează între Clasic, Vintage, Baroc şi modern, o combinaţie de stiluri realizată într-un echilibru perfect între linii, forme, decoraţiuni şi finisaje.

Living-urile propuse sub această categorie sunt pline de căldură şi eleganţă. De la mobilierul elegant prin simplitate, până la cel cu puternice influenţe tradiţionale, toate acestea sunt realizate din diferite tipuri de lemn masiv, iar detaliile cele mai complexe sunt realizate de către mâinile maiestre ale tâmplarilor firmei româneşti de mobilă.

Însă această eleganţă şi înaltul rafinament nu se regăsesc doar la mobilierul pentru living, ci în toate articolele. Un bun exemplu în acest sens este camera de tineret Anna, unde eleganţa întâlneşte spiritul tânăr al formelor simple, curate şi… albe pentru că, într-adevăr, albul este (non)culoarea tinereţii şi a spiritului copilăriei. Evident, nu toată lumea preferă albul de aceea mobilierul poate fi personalizat atât în ce priveşte culoarea, dar şi ca elemente: pat, bibliotecă, birou, comodă, dar şi alte elemente.

slava-annna

Povestea liniei de mobilă stil MOBEX continuă cu o paletă stilată de mobilier cu gamele Vivere, Romantique Lux, Mogador, Paris dar şi altele. Fiecare stil de mobilier îşi are povestea sa, una a inspiraţiei şi a formelor desprinse din diferite perioade. Evident, fiecare linie de mobilier are propriul său stil, oferind încăperilor un spirit parizian, de protipendadă sau, de ce nu, un aer simplu, spatios şi aerisit.

Aşadar, un exemplu foarte bun al eleganţei, a bunului gust, dar şi a rafinamentului. Linia de mobilă stil MOBEX este destinată tuturor celor care sunt în cautarea unui mediu calduros, primitor şi elegant. Cum articolele sunt realizate la comandă, puteţi opta pentru o mobilă perfectă în orice spaţiu, dar şi care să reflecte preferinţele şi personalitatea dumneavoastră.

Vă aşteptăm să admiraţi şi să alegeţi mobila casei dumneavoastră  pe site sau vizitându-ne showroom-ul din Piteşti, Calea Câmpulung, numărul 1D.

Comments

comments