Camere de copii pentru toate dorinţele, în Complex SLAVA

0
917

 

Ce îşi poate dori un copil sau adolescent? Ei bine, propriul său spaţiu, un loc unde se poate juca şi poate învaţă în linişte. Dar camera copilului trebuie să fie şi un loc special, în care magia, poveştile şi eroii prind viaţă. Şi, totodată, locul în care sunt aflate şi învăţate lucruri noi în fiecare zi.

De aceea, categoria de dormitoare pentru copii este una specială! Siguranţă, confort, eleganţă, o cromatică deosebită sunt caracteristicile regăsite la mobila special concepută pentru copii. Evident, mobilierul din această categorie este gândit să fie cât mai sigur pentru cei mici, aşa că sunt eliminate din design toate colţurile ascuţite, iar în cazul anumitor modele de paturi, cum ar fi Lego, suprafeţele sunt acoperite cu materiale moi, plăcute la atingere dar şi sigure pentru cei mici. La Complex SLAVA puteţi alege dintre modele cu un aspect clasic, dar găsiţi şi un design modern sau simplist.

Toate acestea pot fi regasite atât în showroom-ul din Piteşti, Calea Câmpulung, numărul 1D, cât şi pe site-ul www.complexslava.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here